Deze nieuwsbrief wordt maandelijks voor onze samenwerkingspartners, stakeholders en professionals gestuurd.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Nieuw: het zwangerschapsgesprek

Nieuw: het zwangerschapsgesprek
De eerste 1.000 levensdagen van een kind zijn bepalend voor een goede start. Ze hebben grote invloed op ontwikkelingen in zijn verdere leven. En dat begint al in de buik. Om (aanstaande) ouders en voor te bereiden op de komst van hun baby, biedt CJG Rijnmond het zwangerschaps­gesprek aan.

Vanaf 2023 griepprik voor zwangeren

Vanaf 2023 griepprik voor zwangeren
Zwangeren kunnen nu al gratis bij ons de vaccinatie tegen kinkhoest komen halen. In het najaar van 2023 komt daar de griepprik bij. De kink­hoest- en griepvaccinatie kunnen tegelijkertijd worden gegeven. Zwangeren hoeven dan maar één keer langs te komen!

43 jongeren halen soa-thuistest op

43 jongeren halen soa-thuistest op
Woensdag 1 juni organiseerden we in samenwerking met GGD Rotterdam-Rijnmond een soa-thuistestactie voor jongeren bij CJG Centrum. En het was een succes! Verpleegkundigen Radha en Agnita deelden de thuistest uit aan 43 jongeren in totaal.

CJG 12,5 jaar!

CJG 12,5 jaar!
Ons 12,5 jarig jubileum vierden wij in de buitenlucht. We maakten een wandeling, waarbij alle collega's elkaar leerden kennen door middel van vragenkaartjes. Tijdens De Wandeling stond ook de merk­campagne centraal: op diverse plekken was campagnemateriaal in de vernieuwde huisstijl te zien.

Bakkie met... de jeugdarts

Bakkie met... de jeugdarts
In onze nieuwe videorubriek vertellen onze professionals over hun werk. Deze maand is jeugdarts Daniëlle aan het woord: 'Mijn werk is meer dan alleen meten, wegen en prikken. Ik zie alle kinderen van 0 tot en met 18 jaar en heb laagdrempelig contact met ouders, kinderen, collega's en scholen.'
Loop een dag met ons mee!

Loop een dag met ons mee!

Ben jij verpleegkundige? Meld je aan en loop een dag mee met een jeugdverpleegkundige. Dan proef je de sfeer, zie je wat we allemaal doen voor ouders, verzorgers en kinderen en kun je al jouw vragen direct stellen aan onze collega's!
Week van de Opvoeding

Week van de Opvoeding

In 2022 organiseert het Nederlands Jeugdinstituut van 3 tot en met 9 oktober weer de Week van de Opvoeding. De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals.

Wat vond je van deze e-mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

LinkedIn Twitter