In deze nieuwsbrief lees je actuele informatie over onze dienstverlening, onze pilots en projecten, ontwikkelingen de jeugdgezondheidszorg en andere nieuwswaardigheden.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Onze Werken bij website vernieuwd

Onze Werken bij website vernieuwd
Vanaf nu is werkenbijcjgrijnmond.nl dé plek voor potentiële nieuwe collega's. Je vindt hier verhalen van professionals, video’s, informatie voor studenten en natuurlijk onze vacatures. Bekijk de website en ontdek waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

HKZ-certificaat verlengd!

HKZ-certificaat verlengd!
Deze maand vond weer de jaarlijkse HKZ-audit plaats. We zijn blij te melden dat we ook dit jaar weer het HKZ-keurmerk hebben gekregen. Met deze hercertificering laten we blijvend zien dat we serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden.

Opnieuw dalende vaccinatiegraad

Opnieuw dalende vaccinatiegraad
Het RIVM-rapport Vaccinatiegraad en jaarverslag Rijksvaccinatie­programma (RVP) Nederland laat zien dat de vaccinatiegraden in de regio Rotterdam-Rijnmond opnieuw lijken te zijn gedaald, met name onder tieners. De GGD en het CJG zetten in op een wijkgerichte aanpak om het tij te keren.

CJG-locatie Langeweg sluit per 1 juli

CJG-locatie Langeweg sluit per 1 juli
Vanaf 1 juli is het CJG aan de Langeweg in Ooltgensplaat gesloten. Ouders en kinderen zijn van harte welkom aan Het Getij 1a in Oude-Tonge. Ouders hebben een verhuisbericht ontvangen. Alle afspraken blijven staan, alleen de locatie verandert. Onze professionals verhuizen mee.

Professionals vertellen over Kijk Mij!

Professionals vertellen over Kijk Mij!
Sinds oktober 2023 maken we gebruik van een nieuwe signalerings- en taxatiemethodiek: Kijk Mij!. Stafverpleegkundige Arisca en jeugdverpleegkundigen Ciska en Mariusta zijn betrokken bij de ontwikkeling en implementie. Ze vertellen hier meer over en delen de eerste ervaringen.
Werken bij CJG

Werken bij CJG

Werken met kinderen van 0 tot 18 jaar: iets voor jou? Wij zijn op zoek naar enthousiaste jeugdartsen voor diverse CJG-locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond.
Bekijk onze vacatures, solliciteer of deel het in je netwerk.
Opvoedinformatie

Opvoedinformatie

Wist je dat we op onze website en sociale media betrouwbare opvoedinformatie voor ouders delen?
Volg ons op Instagram, Facebook of bezoek onze website en ontdek het zelf.

Wat vond je van deze e-mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

LinkedIn Twitter