In deze nieuwsbrief lees je actuele informatie over onze dienstverlening, onze pilots en projecten, ontwikkelingen de jeugdgezondheidszorg en andere nieuwswaardigheden.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
CJG Rijnmond in de finale voor de Galjaardprijs!

CJG Rijnmond in de finale voor de Galjaardprijs!

Heb jij onze merkcampagne al voorbij zien komen? Hij is voor de tweede keer dit jaar zichtbaar in de hele regio Rotterdam-Rijnmond, dus de kans is groot. En nu is deze campagne genomineerd voor de Galjaardprijs. Op 3 november staan wij in de finale en jij kan ons helpen te winnen met jouw stem.

Vaccinatiedagen najaar 2022

Vaccinatiedagen najaar 2022
De vaccinatiedagen van het najaar zijn gestart! Kinderen en jongeren kunnen deze dagen gratis hun prikken halen, onder andere tegen de mazelen, polio en HPV. Hiervoor verstuurde het RIVM ruim 58.000 uitnodigingen naar kinderen in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Start leeftijdsgebonden e-mails

Start leeftijdsgebonden e-mails
Als hun kind 18 maanden oud wordt, ontvangen alle ouders in ons werk­gebied automatisch een e-mail. Het is een soort nieuwsbrief met artikelen, cursussen en informatie gericht op de leeftijd van het kind. Dit is een belangrijke stap om ons basisaanbod zo flexibel mogelijk aan te bieden.

Onderzoek naar geldzorgen bij gezinnen: doe mee!

Onderzoek naar geldzorgen bij gezinnen: doe mee!
Begin dit jaar peilde het NCJ hoeveel financiële zorgen Nederlandse gezinnen hebben en welke signalen professionals hiervan oppikken. Door de inflatie en de hoge energiekosten, besloot het NCJ een tweede peiling te houden om te zien hoe de situatie nu is. Doe mee en vul de vragenlijst in!

VoorZorgverpleegkundige deelt praktijkverhaal

VoorZorgverpleegkundige deelt praktijkverhaal
Vakblad Vroeg publiceert regelmatig een praktijkcase. Deze maand vertelt VoorZorg­verpleegkundige Simone Winterink over een cliënt, Nancy, die in haar jeugd is misbruikt. Nancy is zwanger en heeft om die reden haar partner, die haar regelmatig mishandelde, verlaten. Een lang traject volgde.

Theatercollege in Barendrecht

Theatercollege in Barendrecht
Ruim 250 bezoekers volgden ons theatercollege How2Talk2Kids: effectief communiceren met je kind. In samenwerking met Theater het Kruispunt in Barendrecht gaven we op 12 oktober het 4e college. Nummer 5, de laatste van de reeks, vindt plaats op 1 februari 2023.
Deel onze vacature

Deel onze vacature

Voor de ondersteuning van 2 CJG-managers in de gemeenten BAR, Lansingerland en Krimpen aan den IJssel, zoeken we een secretarieel medewerker voor 20-24 uur. Wil jij ons helpen? Deel deze vacature in je netwerk!
Voor de Jeugd Dag: schrijf je in!

Voor de Jeugd Dag: schrijf je in!

Hoe kunnen we problemen met gezinnen voorkomen en dat wat goed gaat, versterken? Leer het op 7 november tijdens de 10e Voor de Jeugd Dag. Met allerlei sessies, talkshows, (nieuwe) initiatieven, persoonlijke verhalen, enzovoort.

Wat vond je van deze e-mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

LinkedIn Twitter