Deze nieuwsbrief wordt maandelijks voor onze samenwerkingspartners, stakeholders en professionals gestuurd.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Nieuw: speciale webpagina voor professionals in de prenatale keten

Nieuw: speciale webpagina voor professionals in de prenatale keten
Op deze pagina zie je hoe onze prenatale zorgpaden lopen en wat we kunnen betekenen voor zwangeren. Ook vind je er contactgegevens van specialisten als contactpersonen geboortezorg en borstvoedingssupport jeugdverpleegkundigen, (online) cursussen en relevante artikelen.

Ouderportaal is nu Mijn CJG Rijnmond

Ouderportaal is nu Mijn CJG Rijnmond
Met de komst van onder andere het zwangerschapsgesprek voor zwangeren en het openstellen van het ouderportaal voor steeds meer leeftijdsgroepen, is het ouderportaal niet meer alleen voor ouders. Daarom hebben we het ouderportaal omgedoopt tot Mijn CJG Rijnmond.

Uitkomsten online onderzoek

Uitkomsten online onderzoek
Om erachter te komen op welke punten wij de online informatie over de dienstverlening kunnen verbeteren, hebben wij in maart een vragenlijst uitgezet. Inmiddels hebben wij alle resultaten binnen. Op basis van deze inzichten gaan we de website verbeteren. We willen alle deelnemers bedanken!

PATS in de praktijk: ervaringen bij Calvijn De Meerpaal

PATS in de praktijk: ervaringen bij Calvijn De Meerpaal
Scholen die veel leerweg­ondersteuning (lwo) bieden, zijn heel betrokken bij hun leerlingen. Dan valt regelmatig ziekteverzuim toch meteen op? Juist niet, legt zorgcoördinator Patricia uit. ‘Die betrokkenheid is juist een valkuil. Nu we met PATS werken, kunnen we veel sneller handelen.’
Loop een dag met ons mee!

Loop een dag met ons mee!

Ben jij verpleegkundige? Meld je aan en loop een dag mee met een jeugdverpleegkundige. Dan proef je de sfeer, zie je wat we allemaal doen voor ouders, verzorgers en kinderen en kun je al jouw vragen direct stellen aan onze collega's!
Week van de Opvoeding

Week van de Opvoeding

In 2022 organiseert het Nederlands Jeugdinstituut van 3 tot en met 9 oktober weer de Week van de Opvoeding. De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals.

Wat vond je van deze e-mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

LinkedIn Twitter