In deze nieuwsbrief lees je actuele informatie over onze dienstverlening, onze pilots en projecten, ontwikkelingen de jeugdgezondheidszorg en andere nieuwswaardigheden.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Vaccinatiedagen komen er aan

Vaccinatiedagen komen er aan
Ruim 70.000 kinderen en jongeren ontvangen weer een uitnodiging van het RIVM om hun DTP-, BMR-, HPV- of MenACWY-prik(ken) te halen. Ook degenen die geen uitnodiging hebben gekregen, zijn van harte welkom. De vaccinaties zijn gratis en kunnen gegeven worden tot 18 jaar. De HPV-prik is voor jongeren tot 19 jaar.

PATS wordt MAZL!

PATS wordt MAZL!
Wat PATS is voor de regio Rotterdam-Rijnmond, is MAZL voor de rest van Nederland. Binnenkort bundelen we de krachten. Binnen een vernieuwde vorm van MAZL komt het beste van 2 methoden samen en ontwikkelen we deze nog verder door. Nathalie Drost van het NCJ vertelt erover.

Gratis babystartpakket voor ouders die moeilijk kunnen rondkomen

Gratis babystartpakket voor ouders die moeilijk kunnen rondkomen
In Rotterdam wordt 1 op de 5 kinderen geboren in armoede. Dit zijn ongeveer 1.650 kinderen per jaar. De gemeente biedt ouders die rond het sociaal minimum leven een babystartpakket aan. Zorgverleners kunnen dit pakket voor hen aanvragen bij Stichting Babyspullen.
Vacature hoofd ICT

Vacature hoofd ICT

Wij zoeken een nieuw Hoofd ICT. Een professional die focus, strategie en doorontwikkeling belangrijk vindt. Die samen met het team verder wil bouwen aan de architectuur en positionering van informatiemanagement. Ben of ken jij iemand? Delen is fijn!
Maandthema: lentekriebels

Maandthema: lentekriebels

Onze socialemediakanalen en website staan deze maand in het teken van lentekriebels.
Benieuwd welke tips en betrouwbare informatie we met ouders delen? Volg ons op Instagram, Facebook of lees het artikel op onze website.

Wat vond je van deze e-mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

LinkedIn Twitter