In deze nieuwsbrief lees je actuele informatie over onze dienstverlening, onze pilots en projecten, ontwikkelingen de jeugdgezondheidszorg en andere nieuwswaardigheden.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Klanten van CJG Rijnmond méér dan tevreden

Klanten van CJG Rijnmond méér dan tevreden
Jarenlang vragen we al aan onze klanten wat zij van onze dienstverlening vinden. Ieder jaar kijken we met elkaar naar de resultaten en brengen we verbeterpunten in kaart. Om er dan ook daadwerkelijk iets mee te doen. En ja… dit werpt z’n vruchten af. Ouders en jongeren zijn bovengemiddeld tevreden. We zijn enorm trots op dit resultaat!

HKZ-certificaat CJG Rijnmond verlengd!

HKZ-certificaat CJG Rijnmond verlengd!
Met het HKZ-keurmerk kun je als organisatie laten zien dat je serieus werk maakt van kwaliteit van zorg, en dat je voldoet aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en stakeholders. We zijn blij te melden dat we ook dit jaar weer voldoen aan alle eisen!

Lunchen bij de Koning

Lunchen bij de Koning
CJG-manager Gabrielle Kluwen werd namens Koning Willem-Alexander uitgenodigd om op 26 april samen met 99 anderen te genieten van een feestelijke lunch op Paleis Huis ten Bosch. Gabrielle is voorgedragen door Toy’s ‘n Wrap voor haar inzet om kinderen uit gezinnen die het financieel zwaar hebben, met Sinterklaas toch te verassen met een cadeau.

Materialen bestellen

Materialen bestellen
Wil je klanten informatie geven over de diensten van CJG Rijnmond? Bijvoorbeeld over de prikken die we geven, het zwangerschapsgesprek of de consulten? In de bestelmodule voor partners staan folders, posters en andere materialen die je als zorgverlener gratis kunt bestellen. Je kunt gratis een account aanmaken op de homepage.

Iets meer kinderen halen een prik

Iets meer kinderen halen een prik
De vaccinatiedagen zitten erop! Ruim 70.000 kinderen en jongeren konden hun HPV en/of MenACWY vaccinatie halen. Ook kinderen die vorig jaar hun DTP- en/of BMR-vaccinatie gemist hebben, konden langskomen. Om meer bekendheid te geven aan de vaccinatiedagen hebben we een campagne uigezet in de regio. De opkomst is dit jaar iets gestegen. 

Heb je ons online jaarverslag al gezien?

Heb je ons online jaarverslag al gezien?
In april ging het online jaarverslag van 2022 live! Na ruim 12,5 jaar zijn we als organisatie nog steeds in ontwikkeling. We doen steeds meer om gezond en veilig opgroeien mogelijk te maken voor alle kinderen in de regio Rotterdam-Rijnmond. Maar natuurlijk ook om opvoeden en opgroeien leuk(er) te maken. Benieuwd hoe we dit deden? Je leest het in ons online jaarverslag.
Werken bij CJG

Werken bij CJG

Werken met kinderen van 0 tot 18 jaar: iets voor jou? Wij zijn op zoek naar enthousiaste jeugdartsen voor diverse locaties in de omgeving van Rotterdam-Rijnmond.
Bekijk onze vacatures, solliciteer of deel het in je netwerk.
Veiligheid

Veiligheid

Onze socialemediakanalen en website staan komende maand in het teken van veiligheid. Benieuwd welke tips en betrouwbare informatie we met ouders delen? Volg ons op Instagram, Facebook of lees het artikel op onze website.

Wat vond je van deze e-mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

LinkedIn Twitter