In deze nieuwsbrief lees je actuele informatie over onze dienstverlening, onze pilots en projecten, ontwikkelingen de jeugdgezondheidszorg en andere nieuwswaardigheden.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Jeugdarts Ilona in tv-item over vaccineren

Jeugdarts Ilona in tv-item over vaccineren
CJG-jeugdarts Ilona Konijn gaf op 6 maart in het actualiteitenprogramma EenVandaag een reactie op de dalende vaccinatiegraad onder kinderen. Zij kreeg vanuit het hele land veel bijval op haar verhaal om vaccineren niet te verplichten.

Veilig e-mail ontvangen

Veilig e-mail ontvangen
Met ingang van 3 april gebruiken wij het programma Zivver om persoonlijke informatie per e-mail te versturen. Zo zorgen wij ervoor dat dit veilig en versleuteld alleen bij jou aankomt. Lees meer over hoe je zo’n e-mailbericht opent.

Signaalpunt Eenzaamheid in Ridderkerk

Signaalpunt Eenzaamheid in Ridderkerk
Ridderkerkers kijken naar elkaar om, dat is de boodschap van de bewustwordingscampagne van de Coalitie tegen Eenzaamheid Ridderkerk. De campagne is ook gericht op jongeren en roept hen op niet te blijven lopen met gevoelens van eenzaamheid.

Vaccinatie tijdens ramadan

Vaccinatie tijdens ramadan
Onze vaccinatiedagen zijn in volle gang. Een deel daarvan valt tijdens de ramadan. Een vraag die wij veel krijgen is of je tijdens de ramadan je prik wel mag halen? Bekijk ons antwoord op deze veelgestelde vraag.
Werken als jeugdarts

Werken als jeugdarts

Werken met kinderen van 0 tot 18 jaar: iets voor jou? Wij zijn op zoek naar enthousiaste jeugdartsen voor diverse locaties in de omgeving van Rotterdam-Rijnmond. Bekijk onze vacatures, solliciteer of deel het in je netwerk.
Beweging is gezond!

Beweging is gezond!

Onze socialemediakanalen en website staan deze maand in het teken van bewegen. Benieuwd welke tips en betrouwbare informatie we met ouders delen? Volg ons op Instagram, Facebook of lees het artikel op onze website.

Wat vond je van deze e-mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

LinkedIn Twitter