In deze nieuwsbrief lees je actuele informatie over onze dienstverlening, onze pilots en projecten, ontwikkelingen de jeugdgezondheidszorg en andere nieuwswaardigheden.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Griepprik voor alle zwangeren

Griepprik voor alle zwangeren
Tijdens het griepseizoen, van 15 oktober tot 1 maart, kunnen zwangeren vanaf 22 weken zwangerschap de griepprik halen. Deze vaccinatie is gratis en wordt op afspraak gegeven door CJG Rijnmond. Je leest alles wat je moet weten rondom deze prik en het proces in ons artikel.

Nationale Vitaliteitsweek 2023

Nationale Vitaliteitsweek 2023
Deze week is het Nationale Vitaliteitsweek. Bij CJG Rijnmond zijn we gedurende het hele jaar bezig met de vitaliteit van onze medewerkers. Maar deze week besteedde onze HR-afdeling er net even wat extra aandacht aan. HR-adviseurs Carolyn en Jacqueline vertellen er meer over. 

Gemeenteraad Maassluis bezoekt CJG

Gemeenteraad Maassluis bezoekt CJG
Begin deze maand bezocht een deel van de gemeenteraad van Maassluis één van de CJG-locaties in hun gemeente. Het bezoek vond plaats in het kader van een hernieuwde kennismaking. CJG-manager Etien doet verslag van het bezoek. Volgens hem was het een positieve, verhelderende en leerzame avond voor alle deelnemers. 

De Week van de Opvoeding start bijna!

De Week van de Opvoeding start bijna!
Van 2 tot 8 oktober is het de Week van de Opvoeding. Deze week wordt georganiseerd door het Nederlands Jeugdinstituut. Het thema is 'samen delen, samen weten'. Verbinding tussen opvoeders en betrokkenen is namelijk belangrijk. Bijvoorbeeld door kennis en ervaringen met elkaar te delen. 
Werken bij CJG

Werken bij CJG

Werken met kinderen van 0 tot 18 jaar: iets voor jou? Wij zijn op zoek naar enthousiaste jeugdartsen voor diverse CJG-locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond.
Bekijk onze vacatures, solliciteer of deel het in je netwerk.
Thema: emoties

Thema: emoties

Onze socialemediakanalen en website staan komende maand in het teken van emoties. Benieuwd welke tips en betrouwbare informatie we met ouders delen? Volg ons op Instagram, Facebook of lees het artikel op onze website.

Wat vond je van deze e-mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

LinkedIn Twitter