In deze nieuwsbrief lees je actuele informatie over onze dienstverlening, onze pilots en projecten, ontwikkelingen de jeugdgezondheidszorg en andere nieuwswaardigheden.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Online Jaarverslag 2023 live!

Online Jaarverslag 2023 live!
Met trots presenteren wij het online Jaarverslag! In deze kleurrijke publieksversie zie je de highlights van vorig jaar, aan de hand van maatschappelijke thema’s. We zoomen onder andere in op onze bijdrage aan het versterken van ouderschap en gezonde generaties.

Gratis groentehapjes-pakketten

Gratis groentehapjes-pakketten
Ouders die met hun baby langskomen bij Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Maassluis krijgen de komende periode een gratis pakket met groentehapjes. Op die manier wil het CJG samen JOGG (Jeugd op Gezond Gewicht) en de gemeente Maassluis meer aandacht geven aan voeding, water drinken en bewegen.

Alles over de ontwikkeling van Kijk Mij!

Alles over de ontwikkeling van Kijk Mij!
Sinds oktober 2023 werken onze professionals met een nieuwe signalerings- en taxatiemethodiek: Kijk Mij!. Deze methodiek is door onszelf ontwikkeld. Staffunctionaris Marieke van Werkhoven is inhoudelijk eigenaar en bij het hele traject betrokken geweest. Ze vertelt meer over de ontwikkeling ervan.

Vaccinatiecampagne in Rotterdam-Zuid

Vaccinatiecampagne in Rotterdam-Zuid
De vaccinatiedagen zitten er bijna op. Om hier extra aandacht aan te geven zijn er afgelopen maand op 20 locaties in Rotterdam-Zuid posters langs de weg geplaatst. Toen de posters te zien waren vond ook de marathon plaats. De locaties van de posters zijn zorgvuldig uitgekozen langs de route. Doordat de marathon een druk bezocht evenement is, hebben we een groot bereik kunnen creëren.

Nieuw webinar: Pittige peuters

Nieuw webinar: Pittige peuters
Op woensdag 15 mei gaan we live met een nieuwe webinar: Pittige peuters. Waar komen de driftbuien van een peuter vandaan? En hoe ga je als ouder om met de pittige peuterfase? Onze professionals geven tijdens het gratis webinar verschillende tips en adviezen. Ouders kunnen ook vragen stellen.
Werken bij CJG

Werken bij CJG

Werken met kinderen van 0 tot 18 jaar: iets voor jou? Wij zijn op zoek naar enthousiaste jeugdartsen voor diverse CJG-locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond.
Bekijk onze vacatures, solliciteer of deel het in je netwerk.
Opvoedinformatie

Opvoedinformatie

Wist je dat we op onze website en sociale media betrouwbare opvoedinformatie voor ouders delen?
Volg ons op Instagram, Facebook of bezoek onze website en ontdek het zelf. 

Wat vond je van deze e-mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

LinkedIn Twitter