Start CJG-dienstverlening aan vluchtelingen, beleidsadviesnota 'Scheidingsproblemen bij jongeren' en de Puberchallenge in een nieuw jasje
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Onze zorg aan vluchtelingen

Onze zorg aan vluchtelingen
CJG Rijnmond streeft ernaar om medio mei te starten met een deel van de dienst­verlening aan Oekraïense vluchtelingen op de opvang­locaties. Als eerste worden er spreek­uren ingepland op grote opvang­locaties. Zorg en onder­steuning voor Oekraïense kinderen in gast­gezinnen is al gestart. Ook kijken we naar mogelijke inloop­spreekuren op onze CJG-locaties of elders in de buurt.

Onderzoek UNICEF: hoe denken kinderen en jongeren over de oorlog?

Onderzoek UNICEF: hoe denken kinderen en jongeren over de oorlog?
Meer dan de helft van de 10- tot 18-jarigen in Nederland denkt vaak aan de oorlog in Oekraïne. 69 procent voelt zich daarover angstig of verdrietig. Ruim een derde heeft de hoop dat de oorlog in Oekraïne goed afloopt. Dat blijkt uit een peiling van UNICEF Nederland onder 1.003 kinderen en jongeren.

Puberchallenge vernieuwd!

Puberchallenge vernieuwd!
Misschien ken je onze Puber­challenge wel, de gratis puber­cursus voor alle (toekomstige) puber­ouders. Wist je ook al dat we deze cursus nu door­lopend aanbieden en het design van de mails hebben aangepast? Helemaal in de stijl van onze nieuwe merk­positionering!

Online jaarverslag 2021

Online jaarverslag 2021
Met trots hebben wij ons jaarverslag van 2021 begin april gepubliceerd! Heb je dit hoogtepunt gemist? Bekijk hem dan alsnog. Scroll langs onze hoogtepunten en klik voor meer informatie op de plusjes. Ook de financiële verant­woording van vorig jaar is gekoppeld aan de illustratie.

Lof der Verpleegkunst 2022

Lof der Verpleegkunst 2022
Op dinsdag 24 mei organiseert Bureau Lambregts weer het symposium Lof der Verpleegkunst. Net als voorgaande jaren wordt het symposium in samenwerking met verschillende zorgorganisaties in de regio, waaronder CJG Rijnmond, georganiseerd.
Kom bij ons werken

Kom bij ons werken

Gezond, veilig en kansrijk opgroeien voor alle kinderen in onze regio. Ben of ken jij iemand die dat ook belangrijk vindt?
Wij zoeken een (tijdelijke) adviseur social media, jeugd­verpleegkundigen en jeugd­artsen!
Week van de Opvoeding 2022

Week van de Opvoeding 2022

In 2022 organiseert het Nederlands Jeugdinstituut van 3 tot en met 9 oktober weer de Week van de Opvoeding. De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals.

Wat vond je van deze e-mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

LinkedIn Twitter