In deze nieuwsbrief lees je actuele informatie over onze dienstverlening, onze pilots en projecten, ontwikkelingen de jeugdgezondheidszorg en andere nieuwswaardigheden.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Gratis soa-test voor jongeren

Gratis soa-test voor jongeren
Jongeren tot 25 jaar kunnen zich op woensdag 14 februari gratis laten testen op soa's. Zij kunnen gewoon binnenlopen op CJG Noord. De test voeren ze zelf uit en de uitslag krijgen ze per sms. Dit is volledig anoniem en vertouwelijk. Naast de soa-test, kunnen jongeren ook terecht bij de jeugdverpleegkundige met vragen over relaties, seks en liefde.

Onderzoek voor Moeders van Morgen

Onderzoek voor Moeders van Morgen
Van de meeste geneesmiddelen is bekend dat deze veilig te gebruiken zijn tijdens de zwangerschap. Maar niet van allemaal. Daarom doet Lareb hier onderzoek naar. Met de ervaringen van de zwangeren van nu, willen zij de zwangeren van morgen helpen. Werk jij met zwangeren? Dan kun je hen wijzen op deelname aan dit onderzoek. Zo zorgen we samen voor meer kennis.

Eerste 1.000 dagen nieuwsbrief

Eerste 1.000 dagen nieuwsbrief
Ben jij als professional betrokken bij de eerste 1.000 dagen, van de zwangerschap totdat het kind 2 jaar oud is? Meld je dan aan voor de Eerste 1.000 dagen nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van laatste nieuws en ontwikkelingen. En kunnen we elkaar versterken in de zorg voor (aanstaande) ouders en hun gezin.

Geboortezorgprofessionals opgelet

Geboortezorgprofessionals opgelet
We horen graag jouw mening over de samenwerking met het CJG in de prenatale keten. Via het DVP heb je hier een vragenlijst over ontvangen. Als je deze niet ontvangen hebt, kun je de vragenlijst ook invullen via onderstaande knop. het invullen duurt maximaal 10 minuten. We gebruiken de resultaten om onze de samenwerking in de geboortezorg te verbeteren. We zijn benieuwd naar je reactie!

CJG-locatie Pythagorasweg sluit deuren

CJG-locatie Pythagorasweg sluit deuren
Vanaf maandag 5 februari is onze CJG-locatie aan de Pythagorasweg in de wijk IJsselmonde in Rotterdam gesloten. Ouders en kinderen zijn vanaf dan van harte welkom op onze CJG-locatie aan de Groene Tuin. Zij ontvingen eerder een e-mail met een verhuisbericht. De afspraken die al gepland stonden blijven staan, alleen de locatie verandert. Al onze professionals verhuizen mee naar de Groene Tuin.
Werken bij CJG

Werken bij CJG

Werken met kinderen van 0 tot 18 jaar: iets voor jou? Wij zijn op zoek naar enthousiaste jeugdartsen voor diverse CJG-locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond.
Bekijk onze vacatures, solliciteer of deel het in je netwerk.
Opvoedinformatie

Opvoedinformatie

Wist je dat we op onze website en sociale media betrouwbare opvoedinformatie voor ouders delen?
Volg ons op Instagram, Facebook of bezoek onze website en ontdek het zelf.

Wat vond je van deze e-mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

LinkedIn Twitter