Hoera! Een dreumes in huis!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Zo begin je aan zindelijkheidstraining

Zo begin je aan zindelijkheidstraining
Zindelijk worden: het ene kind is er al klaar voor met 18 maanden, de ander heeft wat meer tijd nodig. Dat is allebei goed. Als ouder kun je het beste inschatten wanneer je kind er klaar voor is. Jeugdverpleeg­kundige Eva vertelt hoe je ontspannen met zindelijk­heids­training kunt starten.

Speen afbouwen: zo pak je het aan

Speen afbouwen: zo pak je het aan
Stoppen met de speen is iets makkelijker dan je kind helpen stoppen met duimen. Maar je moet er wel echt even de tijd voor nemen en soms ook flink door­zetten. Wij geven tips je hoe je het beste de speen kunt afbouwen.

Wanneer zien wij jullie weer?

Wanneer zien wij jullie weer?
Onze professionals zien jou en je kind op vaste momenten om de groei en ontwikkeling te volgen. De eerstvolgende uitnodiging krijg je als je kind tussen de 2 en 3 jaar oud is. Heb je eerder al vragen? Neem dan contact met ons op.

Je dreumes in beweging

Je dreumes in beweging
Rollen, kruipen, lopen: je kind gaat steeds meer bewegen. Minstens 3 uur per dag bewegen is een goede richtlijn voor een dreumes. Het liefst verspreid over de dag, op verschillende manieren. Wij geven tips om je dreumes in beweging te krijgen.

Spraak- en taalontwikkeling

Spraak- en taalontwikkeling
Tussen 1 en 2,5 jaar begint de taal­ontwik­keling echt op gang te komen. Misschien merk je het al dat het ge­brabbel overgaat in echte woorden. Wij geven tips hoe je je kind kan helpen met de taal­ontwik­keling.

Wat vond je van deze mail?

Leuk   Kan beter

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.

Volg ons:
CJG Rijnmond

Facebook Instagram YouTube